Itt vagyunk: Főoldal FONTOS. RENDEZÉSI TERV FELÜLVIZSGÁLATA Rendezési terv felülvizsgálat 2014-2015 Tájékoztató levél vállalkozó
Bekezdések

Tájékoztató levél vállalkozó

A rendezési terv felülvizsgálatával és az új elkészítésével megbízott vállalkozó tájékoztatása.

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy elkezdődött Sokorópátka község rendezési tervének elkészítése. A rendezési terv feladata az, hogy meghatározza az Ön településének fejlődési lehetőségeit, illetve szabályozza a környezetének fejlesztési elemeit.

A Településrendezési Terv elkészültéhez az a jogszabályokban előírt követelmény, hogy a település rendelkezzen településfejlesztési koncepcióval. Sokorópátka Településfejlesztési Koncepcióját Cégünk a település életét meghatározó személyek bevonásával készíti.

A Településfejlesztési koncepció célja, hogy meghatározza Sokorópátka község hosszú távú fejlesztési célját, felkutassa a cél eléréséhez szükséges középtávú programokat, illetve feltárja azokat a területeket, amelyeken szükséges a beavatkozás.

Ahhoz, hogy átfogó képet tudjunk kapni Sokorópátka életéről nem csupán a statisztikai adatok elemzése szükséges, hanem a településen élők véleményének ismerete is – legalábbis Cégünk számára – követelmény. Azt pedig, hogy meghatározhassuk a település fejlesztésének céljait, a falu életét meghatározó személyek véleményének kikérése elengedhetetlen.

A kérdések rendszerezéséhez egy kérdőívet mellékeltünk levelünkhöz. A kérdőív kitöltése nem kötelező, de hozzásegít bennünket ahhoz, hogy átfogó, teljes képet kapjunk a településen élők véleményéről.  

Ezért kérjük Önt, hogy a mellékelt kérdőívet töltse ki, és 2014. április 30. - ig juttassa el a Polgármesteri Hivatalba.

A Kérdőívben kezelt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok csakis összesítve jelennek meg a koncepcióban. Ettől való eltérés kizárólag előzetes személyes engedélyezéssel, vagy saját kérésre lehetséges.

Mivel nem áll módunkban a település minden lakosához eljuttatni kérdőívünket, kérjük Önt, hogy a kérdések megválaszolása előtt kérje ki környezetének véleményt, vagy ha lehetséges más Ön által fontosnak tartott személlyel is töltesse ki. 

 

Előre is köszönjük munkáját.

 

Győr, 2014. február 27.

 

Tisztelettel:

A Tér-Háló Kft. munkatársai

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2021. február »
február
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728