Itt vagyunk: Főoldal FONTOS. RENDEZÉSI TERV FELÜLVIZSGÁLATA Rendezési terv felülvizsgálat 2014-2015 Tájékoztató levél polgármester
Bekezdések

Tájékoztató levél polgármester

Polgármester tájékoztató levele

Tisztelt Sokorópátkaiak!

 

         Ebben az évben kezdődik el településünk Rendezési Tervének felülvizsgálata. 2002-ben fogadta el az akkori képviselőtestület, a ma is hatályos tervet. 10 évenként kötelező a felülvizsgálat. Egy ilyen felülvizsgálat költsége meghaladhatja a 4-5 millió forintot. Sajnos eddig az Önkormányzat nem tudta finanszírozni ezt az összeget.

 

Azonban ebben az évben lehetőségünk van elindítani és 2015-ben befejezni ezt.

 

Megfelelő munkát azonban csak az Önök segítségével tudunk végezni. Szükséges, hogy az Önök véleménye, javaslata, ötlete megjelenjen a koncepció elkészítése előtt, hogy azokat a koncepcióba, végül a rendezési tervbe be tudjuk építeni.

 

Az elmúlt években, sok esetben a rendezési tervhez kellett igazodni a törvények értelmében, ez azonban nem volt mindig a telektulajdonosok, vagy akár az Önkormányzat kedvére. Most van lehetőség jelezni, ha problémát talált a jelenlegi tervben.

 

Kérem ezért Önöket, hogy komolyan átgondolva, minden egyes kérdésre választ adva töltsék ki a kérdőívet. A készítők leírták ugyan, hogy nem kötelező a kitöltés és nem tudják eljuttatni mindenkihez, ezt azonban én másképpen látom, így a vállalkozóval egyeztetve minden családhoz kiküldtük a kérdőívet. A kitöltése pedig bizony, hogy „kötelező” minden Sokorópátkáért felelősséget vállalni akaró pátkai számára. A személyes adatokat a törvényeknek megfelelően kezeljük. A cél ezzel a kérdőívvel az, hogy megismerjük az Önök véleményét, feltárjuk az esetleges hibákat, ötleteket kapjunk.

 

Kérem, szánjanak rá időt és gondolják végig a kérdéseket. Ha nem fér a lapra válaszuk, külön lapon folytassák.

 Ha kérdés merül fel hívjanak, írjanak. A hatályos rendezési tervet megnézhetik, áttanulmányozhatják a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében, április 30-ig, hétfőtől péntekig: 8.00-16.00, pénteken: 8.00-13.30-ig.

        

 

Határidő:     2014. április 30. szerda

 

A Polgármesteri Hivatalba eljuttathatja a kitöltött kérdőívet: személyesen, levélben, amennyiben jelzi (telefonon, e-mailben) érte megyünk.

 

 

Sokorópátka, 2014. március 3.

                                                        Tisztelettel:

 Czibulya Balázs s.k.                                                  

polgármester                                                   

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2021. február »
február
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728